Modele per mbulesa divanesh

Mbulesa e re Probajmo me 2 ngjyra të ndryshme funksionale-në njërën anë Kadife e butë ku Mund të zgjidhni midis ngjyrës së kuqe, bezhë, vjollcë dhe GRI për TI dhënë ambientit tuaj një pamje të sofistikuar dhe Ana tjetër në ngjyrën bezhë për ta mbajtur até në mënyrë të vendosur në divan APO në pjesë të Tjera të mobiljeve. Mbulesa Dormeo 1001 Netë është projektuar të jetë e gjithëanshme. Përdoreni si mbulese për divanet, si mbulesë krevati, për tu mbështjellë pas një dite të lodhshme në punë ose thjeshtë për të bërë mobiljet dhe shtëpinë tuaj më të bukur. Mbulesat élastike për divan/krevat/karrige thjesht janě mënyra më e mirë për të mbrojtur mobiljet tuaja të vlefshme. Për shkak të élasticitetit të lartë (120%) që korrespondon me pothuajse me të gjitha llojet e tresheve, dysheve dhe kolltuqeve. Mbulesat élastike për divanin tuaj të prodhuara në Itali. Mbulesa Mund të hiqet dhe vendoset lehtësisht nga divanet APO shtretërit tuaj, LAHET në lavatriçe dhe është e kthyeshme nga të dyja anët për ta mbajtur shtëpinë të bukur në çdo kohë. Mbulesa e divanëve është e disponueshme në 2 + 2 kombinime ngjyrash dhe Mund të përdoret në të dyja anët. Nëse Jeni mërzitur me njërën ngjyrë, thjeshtë kthejeni në anën tjetër dhe Divani juaj do të marrë një pamje tjetër menjëherë. Mbulesa është shumë e lehtë për tu vendosur.

Vendoseni MBI divan, dhe kaloni llastikun mbrapa divanit që të MOS lëvizë. Pas përdorimit Ju Mund ta Lani në lavatriçe. Nese NUK Ju duhet ta përdorni thjeshtë paloseni dhe vendoseni në dollap, AJO NUK do t`Ju zerë shumë hapësirë. Mbulesa është e trajtuar me një matériel spécial i Cili është rezistent ndaj UJIT APO lëngjeve dhe NUK përthith Asgjë. Uji APO lëngjet rrëshkasin dhe NUK lënë njolla në mbulesë. Por Edhe nëse AJO bëhet pis, thjeshtë Mund ta pastroni me një pecetë të thatë. Me mbulesen e divanit Top Shop canapé Saver NUK keni PSE te shqetesoheni per qimet e kafsheve shtepiake te cilat Jane te bezdisshme dhe NUK pastrohen kollaj. ACP u themelua në vitin 2013 si një nga projektet më ambicioze me qëllim krijimin e portalit të parë të ndërtimit… me shume Kompania ervi Decor ofron një gamë të gjere të produkteve të përshtatshme për çdo lloj dekorimi murale, tekstile të fabrikave më të Mira europiane. Ervi Decor Ju ofron të Errësira klienteve të SAJ Interior Design për CDO CDO ambjent, tekstile të ndryshme si perde, tapiceri, mbulesa për shtepi, Lokale, Restorante, Zyra e hoteleri.

Veshjet e ndryshme murale vijnë Tek Ju përmes de Brandebourg të Tilla Roberto Cavalli Home, Zimmer + Rohde, JAB ANSTOETZ, Mario Cavelli, Decobel, SAHCO e të Tjera si këto. Me përvojën dhe produktet e zgjedhura ervi Decor krijon Komfort dhe elegancë. Shtëpia për secilin prej jush është një Qendër e rëndësishme artistike, prandaj është e nevojshme të krijoni një ambjent të ngrohtë dhe sa më familjar.